35 de oi au pierit în urma unui incendiu produs la Leova
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

35 de oi au pierit în urma unui incendiu produs la Leova

În dimineaţa zilei de 30 martie pompierii din cadrul IGSU au fost alertaţi pentru a interveni la lichidarea unui incendiu izbucnit într-o gospodărie particulară din localitatea Tomai, raionul Leova.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepţionat la ora 10:28. Potrivit primelor informaţii un stog cu furaje, dar şi o construcţie auxiliară din preajma gospodăriei au fost cuprinse de flăcări. La faţa locului au intervenit un echipaj de pompieri din Leova. Ajunşi salvatorii au stabilit că focul a cuprins construcţia, iar din cauza răspândirii arderii, 35 de oi care se aflau în interiorul acesteia, au murit.

Pompierii au lichidat incendiul fără ca acesta să obţină răspândire la alte spaţii şi construcţii. În urma arderii au fost afectate furajele, construcţia auxiliară, dar şi 35 de oi au pierit. Focul a fost complet lichidat la ora 11:50. Circumstanţele cazului, dar şi cauza de producere a incendiului urmează a fi stabilite. Potrivit IGSU în ultimele 24 de ore salvatorii şi pompierii au intervenit în 60 situaţii de risc.  
Similare
RECOMANDĂRI